image fb
Σχετικά με τον πελάτη

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον παιδικό σταθμό & νηπιαγωγείο "Ο Μικρός Μάεστρος" αναλάβαμε τον επανασχεδιασμό της μηνιαίας εφημερίδας, με σκοπό την ανάδειξη των δράσεων που πραγματοποιεί καθόλη την διάρκεια του έτους είτε στο σχολείο, είτε εκτός, αλλά και την διανομή του ως ένα έντυπο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως διαφημιστικό.

 

Προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε το λογότυπο σε ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος με τον προηγούμενο σχεδιασμό έτσι ώστε να πετυχαίνει καλύτερα τον στόχο του. Επίσης επιλέχθηκε μια παιχνιδιάρικη γραμματοσειρά ώστε να ταιριάζει με το συνολικό ύφος του σχεδίου. 

 

Copywriting

 

Τα κείμενα τα έχουμε επιμεληθεί εμείς ως προς το copywriting με σκοπό η πληροφορία να είναι κατανοητή στο σύνολο των αναγνωστών, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την μετάδοση της πληροφορίας που αφορά την εξήγηση των δραστηριοτήτων μέσα στον παιδικό σταθμό.

 

Οι κριτικές από όσους το είδαν ήταν θετικές και κέντρισε το ενδιαφέρον των αναγνωστών της. Με τα παραπάνω πιστεύουμε ότι πετύχαμε τον στόχο της θετικότερης προβολής των δραστηριοτήτων μέσα από το design και copywriting, της μηνιαίας εφημερίδας.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ


ΑΛΛΑ PROJECT ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ


ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ
ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Τα πεδία με το σύμβολο
είναι υποχρεωτικά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.